NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool dovodi igrača Uniteda, Real kvari planove Barceloni, Juve troši...

Transfer glasine: Liverpool dovodi igrača Uniteda, Real kvari planove Barceloni, Juve troši 150 miliona na veznjaka

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Liverpool je spreman da pošalje ponudu veznjaku Manchester United Marouane Fellainiju, tvrdi L’Equipe. Belgijski reprezentativac je već  četiri godine na Old Traffordu, au junu mjesecu mu ističe ugovor sa klubom. PSG i Monako takođe prate razvoj situacije, ali sada su se i Redsi uključili utrku za bivšeg igrača Evertona.

PSG se bori sa Monacom za potpis Brazilca iz Premier lige: 20-godišnjaka prate još Tottenham i Chelsea

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez spreman je platiti veliki novac kako bi pobjedio Barcelonu u potpisivanju Antoine Griezmanna, tvrdi Diario Gol. Francuski napadačpostigao je pogodak protiv Reala u nedjelju, te je tako pomogao svojoj ekipi da dođe do remija na Bernabeu. I dok je dugo vremena povezan s prelaskom na Camp Nou, ponuda vrijedna 100 milijuna eura aktivirala bi Griezmannovu otkupnu klauzulu.

[su_bonus]

Juventus neće odustatiod borbe za potpis zvijezde Real Madrida Isca, i mogao bi ponuditi do 150 milijuna eura kako bi doveli igrača koji je njihov glavni cilj, tvrdi Don Balon. Igrač je ove sezone u Madriduviše vremena proveo na klupi a također je povezan s Manchester Cityjem jer je Pep Guardiola njegov veliki fan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!