NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool pronašao potencijalnu zamjenu za Salaha, United i Dortmund prave...

Transfer glasine: Liverpool pronašao potencijalnu zamjenu za Salaha, United i Dortmund prave razmjenu igrača, Yaya Toure ostaje u Engleskoj

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Liverpool je označio igrača Barcelone, Ousmane Dembela, kao potencijalnu zamjenu za Mohameda Salaha, ukoliko Egipatski reprezentativac napustiAnfield ovog ljeta, javlja Don Balon. Salah iza sebe ima sezonu iz snova na Anfieldu i trenutno na tržištu košta oko 175 milijuna funti. Dembeleu bi vjerovatno mogao napustiti Barcu za oko 105 milijuna funti.

>> Jurgen Klopp dovodi zvijezdu iz Bundeslige na ljetnom prijelaznom roku

Manchester United je spreman ponuditi Anthony Martial i određenu svotu novca za nogometaša Borussie Dortmunda Christiana Pulisica, tvrdi Mirror. 19-godišnji reprezezntativac Amerike velika je želja čelnika sa Old Trafforda, a Jose Mourinho je ubjeđen kako će ova ponuda biti dovoljna do omekša čelnike Dortmunda. Martial je već duže vremena na izlaznim vratima Uniteda i vjerovatno ne bi imao ništa protiv transfera u Njemačku.

[su_bet365_100_bonus]

Nekoliko momčadi iz Premier lige žele veznjaka Manchester Cityja Yayu Tourea, javlja časopis Mirror. Everton, Burnley i novi član lige Wolverhampton pokazali su interes za 34-godišnjeg veznjaka, koji će napustiti City nakon osam godina. Toure također ima ponude iz inozemstva, ali je izjavio da bi želio igrati u Premier ligi i sljedeće sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!