NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool pronašao zamjenu za Coutinha, United dovodi veznjaka PSG-a, City...

Transfer glasine: Liverpool pronašao zamjenu za Coutinha, United dovodi veznjaka PSG-a, City kupuje novog golmana

Pred nama je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Samo dva dana nakon otvorenja nogometne pijace, klubovi su već potrošili preko 200 miliona eura, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Liverpool je označio veznjaka Real Madrida Dani Ceballosa kao nogometaša sa kojim žele zamijeniti Philippe Coutinha, javlja DiarioGol. Ceballos je prvi dio sezone proveo na klupi čekajući priliku da se dokaže pred Zinedine Zidaneom te je svom agentu priopćio želju da želi napustiti klub. Redsi ga žele dovesti na Otok a vide ga kao idealnu zamjenu za Coutinhoa, koji vjerovatno prelazi u Barcelonu.

>> Pored Coutinha, Barcelona se sprema dovesti još tri nova pojačanja!

Manchester United očajnički želi dovršiti dogovor sa PSG-om oko Lucasa Moure, javlja The Sun. Brazilac je ove godine izgubio mjesto u ekipi PSG-a i dugo vremena se povezuje sa odlaskom iz kluba, a Uniteda ga je spreman dovesti na posudbu sa mogućnosti trajnog otkupa ukoliko se dokaže pod vodstvom Jose Mourinha.

[su_bonus]

Manchester City želi potpisati Keylor Navas iz Real Madrida ove godine, izvijestili su španjolski mediji. Real želi da potpiše vratara u zimskom transfer roku, te Navas zbog toga želi napustiti Bernabeu. Pep Guardiola je spreman ponuditi Navasu veliki ugovor kako bi ga iskušao u Manchesteru, gdje će povećati konkurenciju za Edersona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!