NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool troši 180 miliona do kraja transfer roka, Kovačić izrazio...

Transfer glasine: Liverpool troši 180 miliona do kraja transfer roka, Kovačić izrazio želju da napusti Real, Renato Sanches se seli u Vels

Transfer glasine: Liverpool troši 180 miliona do kraja transfer roka, Kovačić izrazio želju da napusti Real, Renato Sanches se seli u Vels! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Liverpool je uspio da potpiše njihovu najveću želju u ovom prelaznom roku Naby Keitu i spremni su još da potroše 180 miliona funti za dovođenje Virgila van Dijka i Thomasa Lemara, izvještava The Sun. Keita bi trebao doći u Liverpool tek sljedeće ljeto, i zbog toga Jurgen Klopp želi da dovede još dvojicu kvalitetnih nogometaša prije nego što se zatvori transfer rok.

Mateo Kovačić je izrazio želju da napusti Real Madrid te da pređe u Liverpool, javlja kaže Dijario Gol. Reprezentativac Hrvatske suočava se sa žestokom konkurencijom u Real Madridu i slaže se s idejom Kloppa da bi upravo on mogao biti taj koji će zamjeniti Philippe Coutinha na Anfieldu – ukoliko Brazilac potpiše za Barcelonu.

>> Pet transfera koje Chelsea želi ostvariti do kraja prijelaznog roka

Swansea City je iznenađujući kandidat za dovođenje Renato Sanchesa na posudbu iz Bayerna, izvještava WalesOnline. Portugalski reprezentativac je povezivan sa Liverpoolom, Chelseom i Milanom, ali se Labudovi nadaju da će ipak oni biti taj klub za koji će se odlučiti Sanches.

Prema rečima SFR Sporta, odbrambeni igrač Paris Saint-Germaina  Serge Aurier bi želio da se pridruži Manchester Unitedu a ne Tottenhamu. Spursi naime već dogovorili transfer u vrijednosti od 23 miliona funti, ali problem predstavlja radna dozvola, koju Aurier ne može da dobije. On je renije bio blizu prelaska na Old Trafford, ali je upravo zbog tog razloga transfer propao.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!