NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Lukaku bi mogao napustiti United, Bayern na ljeto kupuje Francuza,...

Transfer glasine: Lukaku bi mogao napustiti United, Bayern na ljeto kupuje Francuza, Roma želi veznjaka Dortmunda

Mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Romelu Lukaku još jedan je igrač Manchester Uniteda koji nij eu dobrim odnosima s Joseom Mourinhom, te The Sun izvještava kako belgijski reprezentativac razmatra nastavak svoje karijere. Lukaku u zadnje vrijeme igra veoma loše, nalazi se u dugom nizu bez postignutog pogodka te smatra kako je upravo Mourinho krivac za to. Real Madrid je ranije pokazao interes za njegovu kupovinu.

GUARDIOLA PRONAŠAO POJAČANJE U SERIJI A: Na Etihad stiže još jedan Brazilac!

Bayern Munchen na ljeto će u svoje redove dovesti zvijezdu Stuttgarta Benjamina Pavarda, piše Le10Sport. Prvaci Bundeslige već neko vrijeme su povezani s osvajačem Svjetskog prvenstva, ali Pavard je do sada odbacio bilo kakvu ponudu za napuštanje njegove trenutne ekipe. Bayern, međutim, planira na ljeto poslati ponudu te su već pripremili sumu novca spremnu za taj transfer.

Roma je stupila u vezu s Dortmundom oko transfera za veznjaka Juliana Weigla, izvještava Calciomercato. Ekipa iz Serie A zainteresirana je za posudbu 23-godišnjeg Nijemca, koji je pod vodstvom Luciena Favrea, odigrao samo tri utakmice. AC Milan također prati reprezentativca Njemačka, ali im je kupovina Fabregasa ipak veći prioritet.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!