NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Marco Reus ponovo na meti velikih klubova, Everton pronašao novog...

Transfer glasine: Marco Reus ponovo na meti velikih klubova, Everton pronašao novog trenera, Real Madrid pokazao interes za tinejdžera iz Dortmunda

Transfer glasine: Marco Reus ponovo na meti velikih klubova, Everton pronašao novog trenera, Real Madrid pokazao interes za tinejdžera iz Dortmunda! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United i Arsenal pomno prate oporavak Marco Reusa, jer su još uvijek zainteresirani za zvijezdu Borussije Dortmunda, tvrdi Sport Bild. 28-godišnjak još nije igrao za Dortmund ove sezone i neće se vratiti do početka 2018. godine. Njemački reprezentativac, koji ima ugovor sa klubom iz Bundeslige do juna 2019, dugo je bio povezivan s prelaskom u Premier ligu a kako sada stvari stoje, Arsenal i United će se boriti za njegov potpis.

>> Liverpool pronašao potencijalnu zamjenu za Coutinha u Francuskoj

Bivši igrač Manchester Uniteda, Evertona i Engleske reprezentacije Phil Neville zainteresiran je za mjesto menadžera Evertona, navodi BBC.
Ronald Koeman dosadašnji trener Evertona, dobio je otkaz u ponedjeljak, a 40-godišnjak koji je svojevremeno bio kapiten Evertona želi naslijediti Nizozemca na Goodison Parku. On je do sada u trenerskoj karijeri vodio Valenciju, s bratom Garyjem, a na Old Traffordu je bio trener u prvom timu za vrijeme Moyesa.

[su_no1forfootball]

Real Madrid pokazao je interes za Jadon Sancha, 17-godišnju zvijezdu mlade reprezentacije Engleske, javlja Mirror. Sancho, koji se preselio u Borussiju Dortmund iz Manchester Cityja za 8 milijuna funti, pružao je impresivne partije na u17 Svjetskom prvenstvu, postigavši ​​tri gola i dvije asistencije u grupnoj fazi takmičenja. Izvještaj sugerira da su Madriđani poslali skaute kako bi gledali mladog krilnog napadača, koji je odmah po dolasku preuzeo broj 7 – koji je nekad nosio Ousmane Dembele.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!