NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Matić u Manchesteru, Dani Alves i Lukaku u Londonu, Kante...

Transfer glasine: Matić u Manchesteru, Dani Alves i Lukaku u Londonu, Kante u Madridu

Transfer glasine: Matić u Manchesteru, Dani Alves i Lukaku u Londonu, Kante u Madridu! Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Chelsea je veznjak Nemanja Matić je zainteresiran da ponovo udruži snage sa svojim bivšim trenerom Jose Mourinhom u Manchester Unitedu, prenosi The Sun. Matić je jedna od opcija koju razmatra Mourinho, jer mu je prijeko potreban defanzivni vezni igrač, a sa kvalitetima Matića je dobro upoznat a u prilog mu ide činjenica da Antonio Conte ne računa na srpskog reprezentativca u narednoj sezoni.

[su_live_koeficijenti]

Manchester City bi mogao dobiti konkurenta u vidu Chelseaja u  pokušaju da dovedu Juventusovog desniog beka Dani Alvesa, prenosi italijanski Sky. Alves iza sebe ima impresivnu prvu sezonu u Juventusu, ali bi mogao napustiti Torino jer mu u Juventusu ne žele ponuditi novi, duži ugovor. Guardiola i Conte su treneri koju su pokazali interes za Brazilca, koji bi se savršeno ukolopio u njihov koncept igre, a i cijena za Brazilca je “svega” 6 miliona eura.

>> Sve je gotovo: Klubovi su se dogovorili!

Real Madrid želi po svaku cijenu dovesti veznjaka Chelesaja N’golo Kantea, prenosi špansko izdanje Don Balona.
Galaktikosi su prošlo ljeto izgubili utrku sa Chelseajem za potpis Kantea, a  Zinedine Zidane želi tu grešku ispraviti već ovo ljeto.

Kako prenosi Daily Star, Everton i Chelsea dogovorili su transfer a ujedno i povratak Romelu Lukaku na Stamford bridge. Lukaku bi u Londonu trebao zarađivati 150.000 eura sedmično a visina obeštećenja nije poznata. Lukaku je bio alternativa u slučaju da im propadne pokušaj dovođenja Alvara Morate, koji će najvjerovatnije ostati u Madridu, dok se situacija sa Ronaldom ne riješi.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!