NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Messi želi reprezentativca Srbije u Barceloni, Arnautović uskoro mijenja klub,...

Transfer glasine: Messi želi reprezentativca Srbije u Barceloni, Arnautović uskoro mijenja klub, De Gea napušta United

Nešto manje od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Lionel Messi želi da Barcelona dovede Sergeja Milinkovića-Savića u klub, izvještava Don Balon. Iako su Frenkie de Jong i Adrien Rabiot prve opcije Ernesta Valverda, vjeruje se da će klub ipak poslušati Argentinca i dovesti reprezentativca Srbije koji trenutno igra za Lazio.

NAKON SAMO ČETIRI MJESECA: Cristiano Ronaldo se upisao u povijest Juventusa jučerašnjim golom protiv Spala!

Jose Mourinho želi ponovno surađivati sa svojim bivšim igračem iz Intera, Markom Arnautovićem, javlja Mirror. Šef Manchester Uniteda priprema ponudu od 50 milijuna funti za napadača koji je igrao u Interu kada su osvojili tripletu.

David de Gea na rubu je senzacionalnog transfera u Paris Saint-Germain, javlja Daily Mail. Španjolski vratar ostaje bez ugovora na kraju ove sezone, što znači da može pregovarati sa drugim klubovima od 1.januara. PSG je spreman ponuditi mu 300.000 eura tjedna kako bi ga učinio najplaćenijim čuvarom mreže na svijetu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!