NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Milan kupuje čak tri nogometaša Chelseaja, Bayern dovodi veliko pojačanje,...

Transfer glasine: Milan kupuje čak tri nogometaša Chelseaja, Bayern dovodi veliko pojačanje, Isco definitivno napušta Real

Nešto manje od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

AC Milan pokazao je interes za nogometaše Chelseaja, Cesca Fabregasa, Gary Cahilla i Andreasa Christensena, javlja Sport Mediaset. Sva trojica su izgubili mjesto pod novim trenerom Maurizio Sarrijem, a kod Rossonera su Lucas Biglia, Giacomo Bonaventura i Mattia Caldara ozlijeđeni sljedećih nekoliko mjeseci te je Gattuso primoran da dovede pojačanja.

HAZARD SE NAPOKON OTVORIO: Evo što su mu planovi za ljetni prijelazni rok!

Sjajan pogodak Son Heunga u meču protiv Chelseaja skrenuo je pažnju ponovo na ovog nogometaša a kako sada stvari stoje njegov povratak u Nundesligu sve je izvijesniji. Bayern Munchen je dovođen u vezu sa Koreancem ranije ove godine, a Calcio Mercato javlja kako njemački klub i dalje ostaje zainteresiran za njegove usluge.

Zvijezda Real Madrid Isco želi napustiti klub, javlja Don Balon. Menadžer Santiago Solari želi napraviti velike promjene u klubu a čini se da je Isco žrtva tih promjena jer je ostao na klupi već pet utakmica. Španjolski veznjak rekao je kapetanu kluba Sergiu Ramosu da želi otići u klub koji će cijeniti njegove kvalitete.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!