NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Mkhitaryan i Shaw napuštaju United, dva velika kluba žele Draxlera

Transfer glasine: Mkhitaryan i Shaw napuštaju United, dva velika kluba žele Draxlera

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Luke Shaw pokušat će uskoro vratiti se na stare staze slave tako što će se preseliti u Newcastle United, javlja Daily Mirror. 22-godišnjak se našao u drugom planu na Old Traffordu, te je do sada je igrao samo u četiri utakmice Premier lige. Rafa Benitez je zainteresirana za potpisivanje Shawa, ali vjeruje se da je posudba mnogo realnija opcija u ovom trenutku.

>> Arsenal mora dovesti nova pojačanja u siječnju: Wenger sprema ponudu od 90 milijuna funti za Sanchezovu zamjenu

Arsenal će se priključiti Liverpoolu u utrci za potpisivanje Juliana Draxlera iz Paris Saint-Germaian, javlja The Mirror. Liverpool je nedavno pokazao  zanimanje za dovođenje reprezentativca Njemačke na posudbu, ali je PSG zainteresovan samo za prodaju. Topnici su već u prošlosti bili povezani s njim, a navodi se kako planiraju poslati ponudu za njega u januarskom transfer roku.

[su_bonus]

Borussia Dortmund zainteresirana je za povratak Henrikha Mkhitaryana u klub, javlja BBC. Mkhitaryan je napustio Dortmund te prešao u United u transferu vrijednom  30 milijuna funti u ljeto 2016., ali se borio sa pronalaskom prave forme od dolaska na Old Trafford. Jose Mourinho je kritizirao Mkhitaryan zbog velikih oscilacija u formi i upravo zbog toga Dortmund želi iskoristiti priliku i vratiti ga u Njemačku. Slično su već uradili prije dvije godine kada su u klub vratili Kagawu kojeg su prethodno prodali Unitedu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!