NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Mnogi velikani odustali od Milinković-Savića, Chelsea i Dortmund prave razmjenu...

TRANSFER GLASINE: Mnogi velikani odustali od Milinković-Savića, Chelsea i Dortmund prave razmjenu nogometaša, Juvents dovodi sjajnog nogometaša Valencije

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Manchester United se okrenuo ka Lorenzo Pellegriniju kao glavnu opciju jer ne žele da dovedu Sergeja Milinkovića-Savića, javlja Manchester Evening News. Međunarodni srpski reprezentativac je ovog ljeta bio glavna meta Crvenih đavola, ali su zbog njegovih partija na Mundijalu zaključili da je cifra koju traži Lazio od 88 milijuna funti, prevelika.

>> NAINGGOLAN STIGAO U MILANO: Evo što je poručio navijačima Intera nakon što je stigao na ljekarski pregled!

Chelsea se nadaju da će iskoristiti interes Borussia Dortmunda za Alvaro Morata da im pomogne u namjeri da u klub dovedu Kristiana Pulišića, navodi Daily Mail. Plavci se nadaju da će pobjediti Bayern Munchen za potpis američkog tinejdžera i dok klub Bundeslige ne želi zadržati Michy Batshuayi, zainteresirani su za Moratu.

[su_bonus]

Valencia i Juventus blizu su dogovorili ugovor o Joaou Cancelu, izvještava Mundo Deportivo. Lijevi bek igrao je na posudbi u Interu prošle sezone, ali čini se da će se u sljedećoj sezoni pridružiti prvacima Serie A za 38 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!