NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Modrić savjetuje Mourinha, Courtois izrazio želju za odlaskom, United kupuje...

Transfer glasine: Modrić savjetuje Mourinha, Courtois izrazio želju za odlaskom, United kupuje u Liverpoolu!

Transfer glasine: Modrić savjetuje Mourinha, Courtois izrazio želju za odlaskom, United kupuje u Liverpoolu! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Luka Modrić razgovarao je sa Mourinhom te mu prenio neke pouzdane informacije iz svlačionice Real Madrida, javlja Diario Gol.
U izvješću se tvrdi da je Modrić upoznao Mourinho o situaciji unutar svlačionice na Santiago Bernabeu koje bi portugalski stručnjak pokušao upotrijebiti  kako bi nagovorio Garetha Balea da potpiše za United te kako bi ga dobio po znatno nižoj cijeni od one koju zahtijeva Real Madrid.

>> 14-godišnji sin bivšeg igrača Manchester Uniteda proglašen novim David Beckhamom: United ga želi dovesti na Old Trafford

Španjolski list Marca tvrdi da će Thibaut Courtois odbiti novi ugovor koji mu je predložila uprava Chelseaja u pokušaju da isforsira svoj transfer u Real Madrid. Izvješće tvrdi da je Španjolska jedina destinacija gdje reprezentativa Belgije želi nastaviti svoju karijeru, jer 25-godišnjak ulazi u ključne godine svoje profesionalne karijere, te je jasno da želi igrati na najvšem mogućem nivou.

[su_no1forfootball]

Manchester United je zainteresovan za potpisivanje Emre Cana iz Liverpoola sljedećeg ljeta, tvrdi Tuttosport. Josea Mourinha će na tržištu tražiti novog veznog igrača a Cana bi mogao dobiti besplatno, ukoliko on ne potpiše novi ugovor sa Liverpoolom do kraja sezone. Jurgen Klopp je rekao da želi potpisati novi ugovor sa Canom, međutim, Can se nalazi na raskrsnici svoje karijere s obzirom da je za njegovo dovođenje interes pokazala i ekipa Juventusa.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!