NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Monaco odbio 45 miliona za Mendya, Belotti napušta Torino, De...

Transfer glasine: Monaco odbio 45 miliona za Mendya, Belotti napušta Torino, De Gea ipak u Španiji

Transfer glasine: Monaco odbio 45 miliona za Mendya, Belotti napušta Torino, De Gea ipak u Španiji! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Monako je odbio ponudu od 45 miliona evra od Mančester Sitija za lijevog beka Benjamina Mendya, izvještava L’Equipe. Mendy je jedan od dva lijeva beka koje City želi da vidi u svojim redovima, zajedno sa Southamptonovim Ryanom Bertrandom. Međutim, očekuje se da će se City vratiti sa poboljšanom ponudom za Mendya, dok se takođe  završavaji pregovori sa Kyle Walkerom, nakon što je Dani Alves odlučio da se preseli u Pariz Saint-Germain.

>> Lionel Messi i Neymar izrazili želju za novim pojačanjem: Barcelona odmah reagovala i ponudila 45 milijuna eura

Milan se i dalje interesuje za Andreu Belottia, jer Rossoneri nastavljaju da grade novi tim koji želi napasti titulu naredne  sezone, javlja Sky Sport Italija. Napadač Torina je povezan sa brojnim klubovima, uključujući i timove iz Premijer lige a najveći interes su pokazali Manchester United i Chelsea. Nakon što su uspjeli produžiti ugovor sa Gianluigi Donnarummom, što im je bio prioritet Milan se ponovno vraća na transfer tržište. Milan je već obezbedio usluge Andrea Contia, Andre Silve, Hakana Calhanoglua, Ricarda Rodrigueza i Franck Kessiea.

[su_live_koeficijenti]

Real Madrid će još jednom pokušati da potpiše golmana Manchester Uniteda David de Geau, izvještava The Sun.
Galaktikosi će naime ponuditi 50 miliona funti za 26-godišnjaka, koji se skoro pridružio šampionima Španije u avgustu 2015. ali je transfer propao u zadnjoj minuti transfer roka zbog papirologije.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!