NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Mourinho dovodi igrača Reala, Giroud ostaje u Londonu ali ne...

Transfer glasine: Mourinho dovodi igrača Reala, Giroud ostaje u Londonu ali ne u Arsenalu, Peter Crouch pravi senzacionalan transfer

U toku je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Prošlo je pola mjeseca od odvorenja nogometne pijace i klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Jose Mourinho je dao obećanje Garethu Baleu u pokušaju da ga potpiše za Manchester United, izvještava Don Balon. Zvijezda Real Madrida odavno je transfer meta za ekipu iz Premier lige. Šef Uniteda očito je obećao Baleu da će biti glavni igrač na  Old Traffordu i čak mu je obećao osvajanje “Ballon d’Ora” ako im se pridruži.

>> Jean-Michaël Seri na meti četiri velika kluba iz Engleske!

Bivši Arsenalov veznjak Ray Parlor vjeruje da bi Olivier Giroud bio “savršen” igrač ekipu Chelseaja, koji žele dovesti konkurenciju Alvaru Morati. Chelsea je takođe povezan s veteranom Westa Hama Andy Carrollom.

[su_bonus]

Chelsea se raspitivao o dostupnosti napadača Stoke Citya Peteru Croucha, navodi Daily Telegraph. Plavci su također zainteresovani za Carroll ali njegova sklonost ka povredama mogla bi blokirati taj transfer. Tako je Chelsea poslao ponudu Stokeu za bivšeg napadača Engleske, koji je ovog mjeseca navršio 37 godina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!