NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Nećete vjerovati koga želi dovesti Everton, United želi beka PSG-a,...

Transfer glasine: Nećete vjerovati koga želi dovesti Everton, United želi beka PSG-a, Carrick u januaru napušta Old Trafford

Transfer glasine: Nećete vjerovati koga želi dovesti Everton, United želi beka PSG-a, Carrick u januaru napušta Old Trafford! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Everton planira poslati pomalo nevjerovatu i zaista šokantnu ponudu za veznjaka Arsenala, Alexisa Sancheza, javlja The Sun. Alexis bi mogao biti dostupan za samo 30 milijuna funti u januaru, zbog trenutnog ugovora koji istječe na kraju sezone. Vlasnik Evertona Farhad Moshiri ozbiljno je zaigrizao za Alexisa te će ga svim silama pokušati privoljiti da dođe na Goodison Park.

>> Barcelona pristala da za 340 milijuna eura preimenuje Camp Nou

Manchester United planira poslati ponudu od 30 milijuna funti za Thomas Meuniera koji trenutno nastupa za PSG, javlja Sunday Express. Meunier je izgubio mjestu u prvih jedanaest nakon dolaska Dani Alvesa tijekom ljeta a Jose Mourinho, koji je veliki obožavatelj belgijskog reprezentativca, želi ga dovesti na Old Trafford u januaru.

[su_bonus]

West Brom i Leicester City su među klubovima koji su izrazili interes za veznjaka Manchester Uniteda i kapitena ovog kluba Michael Carrick, piše Sunday People. Unatoč tome što je produžio ugovor sa klubom i postao kapiten tijekom ljeta, Carrick je do sada nastupio u samo jedanom susretu i to u Liga kupu. Leicester i Aston Villa trenutno ispituju teren oko transfera, a kako stvari stoje Carrick i Mourinho ne bi imali ništa protiv o promjeni sredine. Transfer bi mogao biti realizovan u januaru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!