NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Neymar želi igrača Chelseaja u PSG-u, Lewandowski napušta Bayern, Arsenal...

Transfer glasine: Neymar želi igrača Chelseaja u PSG-u, Lewandowski napušta Bayern, Arsenal ostaje bez trojice nogometaša na ljeto

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke od najzanimljivijih transfer glasina.

Transfer glasine

Zvijezda PSG-a Neymar Junior zatražio je od kluba da potpiše Alvaro Moratu iz Chelseaja ovog ljeta, javlja Don Balonu. Neymarova saradnja s Edinsonom Cavanijem je poljuljana, navodi se u izvješću, a brazilski reprezentativac je odlučio da je Morata najbolja opcija za završetak PSG-ovog napadačkog trija uz njega i Kylian Mbappea. PSG je, kako se izvješćuje, ponudio Cavanija Chelseaju  kako bi privukao Moratu u Pariz.

>> Wayne Rooney napokon otkrio: Evo što je Sir Alex Fergusona navelo da proda Van Nistelrooya Real Madridu

Nogometaš Bayern Munchena Robert Lewandowski se nada da će se pridružiti Real Madridu na ljeto i u januaru se već ponudio upravi Reala, navodi Marca. Poljak već dugo vremena ima želju da zaigra na Santiago Bernabeu te je pozvao svog agenta Cezarya Kucharskija da kontaktira Real Madrid. Lewandowski nema namjeru produžiti svoj trenutačni ugovor s Bayernom i nada se da će u skoroj budućnosti uspjeti osigurati transfer u glavni grad Španjolske.

[su_bonus]

Novi ugovor s Mesutom Ozilom mogao bi dovesti do toga da Arsenal gubi nogometaše poput Aarona Ramseyja, Dannya Welbecka i Jacka Wilsherea, navodi Daily Mail. Ozilov novi ugovor vrijedan je do 350.000 funti sedmično, što je promijenilo parametre plaća u sjevernom dijelu Londona, te sada većina nogometaša želi povišicu. Arsenal nije spreman na tako nešto te bi pomenuta trojka uskoro mogla napustiti klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!