NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Ništa od Higuaina u Chelsea se stiže ovaj napadač, Everton...

TRANSFER GLASINE: Ništa od Higuaina u Chelsea se stiže ovaj napadač, Everton kupuje u Unitedu, Monaco dovodi iskusnog napadača

Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

Robert Lewandowski je nova želja menadžera Chelseaja Maurizio Sarrija, javlja Daily Star, čak je i spreman da digne ruke od bivšeg igrača Gonzala Higauina kako bi realizovao transfer Poljaka. Međutim, Bayern Munchen i dalje ne želi prodati napadača kojeg traži i Real Madrid.

>> JOŠ UVIJEK NISU POSTIGLI DOGVOR: Uprava Barcelone se želi riješiti prvotimca, Valverde zahtijeva njegov ostanak!

Everton se nada kako će Manchester United pustiti Marcosa Roja, u transferu od 30 milijuna funti, piše Daily Mail. Rojova pozicija u momčadi je ugrožena jer United želi dovesti još jednog centralnog braniča, a njegov bivši trener u Sportingu, trenutačno je menadžer Evereta – Marco Silva koji je zainteresiran za ponovni susret.

[su_bet365_100bonus]

Monaco razmišlja o tome da pošalje ponudu za napadača Tigresa Andre-Pierre Gignac, javlja France Football. Gignac, kojije sada napunio 32 godine, oduševio je tijekom svog boravka u Meksiku, postigavši 70 golova u 123 nastupa i dobro poznaje Ligue 1 gdje je nastupao u Lorientu, Toulouseu i Marseilleu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!