NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Perišić i Griezmann u Unitedu, Lemar u Juventusu, Gotze u...

Transfer glasine: Perišić i Griezmann u Unitedu, Lemar u Juventusu, Gotze u Liverpoolu

Transfer glasine: Perišić i Griezmann u Unitedu, Lemar u Juventusu, Gotze u Liverpoolu! Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih igrača Intera ove sezone,  Ivan Perišić, navodno je odlučio da se ovog ljeta želi priključiti Manchester Unitedu, koji je pokazao interes za njegove usluge.
Inter bi bio spreman prodati napadača za 45 milijuna eura, prenose mediji u Italiji, a United je njegova prva opcija za transfer. Intere za Preišića je još pokazao PSG.

Juventus je označio Timu Lemara kao prvi prioritet za potpisivanje ovog ljeta, izvještava L’Equipe.
Finalist Lige prvaka želi bivšeg igrača Caena da pojačaju lijevu stranu veznog reda a ukoliko ga žele dovesti morat će platiti više od 30 milijuna eura za francuskog internacionalca.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Manchester United vrlo je blizu potpisa Antoine Griezmanna iz Atletica Madrida za 86 milijuna funti, piše Metro.
U četvrtak je United osvojio Evropa ligu te su se na taj način direktno kvalifikovali u Ligu prvaka, i zbog toga je Griezmannov put ka Old Traffordu u potpunosti otvoren. On je rekao čelnicima Atletica da želi da se transfer realizuje u naredne tri sedmice, kako bi se stigao pripremiti za narednu sezonu.

>> Realu me je preporučio Rafael Nadal

Ako Philippe Coutinho napusti Liverpool te pređe u Barcelonu, Jurgen Klopp će pokušati potpisati Mario Gotzea iz Dortmunda, piše Transfer Market Web. Mario je veliki ljubimac Kloppa koji je radio s njim ranije u Dortmundu, te je dobro upoznat sa kvalitetima ovog ofanzivno veznog igrača.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!