NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Pogba napušta United, Ceballos se seli u Englesku, Živković na...

Transfer glasine: Pogba napušta United, Ceballos se seli u Englesku, Živković na meti velikih klubova

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Jose Mourinho je izgubio strpljenje s Paulom Pogbom te je omogućio da Francuz napusti Manchester United ovog ljeta, piše Daily Mail. 25-godišnji francuski reprezentativac je izgubio sigurno mjesto u momčadi ove sezone zbog napetog odnosa s Jose Mourinhom. Mourinho je sada spreman prodati veznjaka, a Anthony Martial, Matteo Darmian i Daley Blind također se nalaze popisu igrača na koje portugalski menadžer ne računa te će im dopustiti da napuste Old Trafford.

>> Jurgen Klinsmann se vraća na velika vrata: Novi posao mu je do sada najveći izazov u karijeri!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez dao je zeleno svjetlo o prodaji Dani Ceballosa u Liverpool, tvrdi Don Balon. 21-godišnji veznjak se borio za minute na terenu u svojoj prvoj sezoni na Bernabeu, a ekipa Jurgena Kloppa zainteresirana je da Ceballosu ponudi više prostora za igru nego što je imao u Realu. Perez će, međutim, odobriti transfer ukoliko se u transfer uključi “buy back” klauzula.

[su_live_koeficijenti]

Predstavnici Manchester Uniteda i Arsenala prisustvovali su Benficinoj utakmici protiv Porao u nedjelju kako bi pretili Andriju Živkovića, javlja O Jogo. Nogometaš Benfice je privukao veliku pozornost iz inozemstva sa svojim odličnim partijama od kako se 2016. godine preselio u kluib iz Partizana. Tottenham je također povezan s 21-godišnjim potencijalnim reprezentativcem Srbije, kao i nekoliko ekipa iz Njemačke.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!