NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Zvijezde španskog kluba ne žele Pogbu u klubu, Napadač Arsenala...

TRANSFER GLASINE: Zvijezde španskog kluba ne žele Pogbu u klubu, Napadač Arsenala ide u Lazio, Klopp dovodi nogometaša Dormunda

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

Transfer glasine

Zvijezde Reala Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo pokušavaju uvjeriti predsjednika Real Madrida Florentina Perez da ne kupuje Paul Pogbu, javlja Don Balon. Pogba je vrlo blizu odlaska iz Manchestera, zbog njegove loše forme u zadnjih nekoliko utakmica sezone je presjedio na klupi, a kako sada stvari stoje, niko od većih klubova ga ne želi u svojim redovima.

>> SLUŽBENO: Andres Iniesta ipak otišao u Japan, a ne u Kinu!

Lazio će vjerovatno potpisati Lucasa Pereza iz Arsenala u sljedećem transfer roku jer rimljani traže zamjenu za Nanija, tvrdi Tuttomercatoweb. Nani je odigrao veoma loše od dolaska u momčad iz Serie A na posudbu, no vratit će se u Valenciu pred početak sljedeće sezone. U potrazi za još jednim krilom, Lazio vjeruje da je Perez, koji je na posudbi u Deportivo, idealna  opcija.

[su_champions_league_final]

Ekipa Liverpoola u svoje redove želi dovesti još jednog nogometaša iz Bundeslige, a riječ je o sjajnom veznjaku Dortmunda, Christianu Pulisicu, koji važi za jednog od najbolji mladih nogometaša na svijetu. Klopp je već surađivao s aPulisicem i on je bio taj koji ga je dovie u klub, a sa njim u Liverpoolu bi dobio novu dimenziju u veznom redu jer Amerikanac može igrati na više pozicija u sredini. Cijena transfera bi bila oko 100 miliona eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!