NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Poznata sudbina Kovačića, Fabregas se vraća u Španiju, Balotelli napušta...

Transfer glasine: Poznata sudbina Kovačića, Fabregas se vraća u Španiju, Balotelli napušta Nicu

Mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Kako piše Don Balon, šef Real Madrida Santiago Solari ne želi u svojoj ekipi Matea Kovačića koji će se sljedećeg ljeta vratiti u klub. Hrvat je trenutačno na posudbi u Chelseaju a za ovaj klub je do sada upisao 17 nastupa u svim natjecanjima, te je evidentno kako će Chelsea pokušati otkupiti njegov ugovor.

ALEXIS SANCHEZ NAPUŠTA UNITED? Evo gdje će nastaviti karijeru!

Cesc Fabregas će vjerovatno napustiti Chelsea u januaru, a Valencija je tim gdje će se najvjerojatnije preseliti španjolski veznjak, javlja GOL Digital. Ferran Torres, će tako napustiti klub kako bi napravio mjesta za Fabregas, koji je odlučan napustiti Chelsea je je svjestan da za njega više nema mjesta u ekipi.

Trener Nice Patrick Vieira spreman je razmotriti sve ponude za napadača Maria Balotellija u januaru, tvrdi Le10Sport. Balotelli je ovo ljeto zamalo napustio klub, ali je ipak odlučio potpisati jednogodišnji ugovor do kraja sezone 2018-19. Nekoliko klubova iz Italije pokazalo je interes za njega uključujući i Parmu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!