NaslovnicaVijestiTransfer glasine: PSG dovodi još jednu veliku zvijedzu, Tottenham dovodi Fulhamovo čudo...

Transfer glasine: PSG dovodi još jednu veliku zvijedzu, Tottenham dovodi Fulhamovo čudo od djeteta, Barcin napadački duo napušta klub

Transfer glasine: PSG dovodi još jednu veliku zvijedzu, Tottenham dovodi Fulhamovo čudo od djeteta, Barcin napadački duo napušta klub! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Paris Saint-Germain planira ponuditi Alexis Sanchezu bonus od 10 milijuna funti ako u januaru potpiše ugovor sa PSG-om, navodi Daily Express. Arsenalov napadač će biti slobodan agent sljedećeg ljeta i mogao bi potpisati ugovor s PSG-om već u januaru a bonus koji su mu ponudili mogao bi bite veliki plus u izboru Sancheza. Klub iz Ligue 1 navodno je Alexisu ponudio 275.000 funti sedmično prošlog ljeta, ali nisu uspjeli  osigurati transfer, jer Arsenal nije želio prodati Čileanca.

Tottenham Hotspur će poslati ponudu za igrača kojeg prate dugo vremena, Ryan Sessegnona, ali bi možda mogli platiti Fulhamu čak 50 milijuna funti za njegov potpis, javlja The Sun. 17-godišnjak je impresionirao u Fulhamu od svog debija, prije više od godinu dana i bio je povezivan sa drugim klubovima već ovog ljeta, no odlučio je potpisati novi ugovor sa ekipom sa Craven Cottagea. S druge strane, Mauricio Pochettino ga očajnički želi vidjeti u svom timu, te bi tako nastavio trend dovođenja mladih i perspektivnih igrača u svoju momčad.

>> Zbog isteka ugovora, Emre Can je vrlo tražena roba na transfer tržištu

Gerard Deulofeu i Paco Alcacer nisu sigurni u njihovu budućnost u Barceloni, nakon što su nisu bili u ekipi za utakmicu protiv Valencije, javljaju katalonski mediji. Oni nisu zadovoljni sa svojom minutažom na Camp Nou, posebno se to tiče Deulofeua kojem su prije početka sezone obećane minute u prvoj ekipi, ali kako sada stvari stoje ovaj dvojac će već u januaru napustiti klub u potrazi za minutama na terenu.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

[/ess

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!