NaslovnicaVijestiTransfer glasine: PSG ispunjava želju Neymaru, Blind napušta United, Ronaldo preporučio Realu...

Transfer glasine: PSG ispunjava želju Neymaru, Blind napušta United, Ronaldo preporučio Realu novo pojačanje

Transfer glasine: PSG ispunjava želju Neymaru, Blind napušta United, Ronaldo preporučio Realu novo pojačanje! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

PSG je spreman poslati ponudu za Arsenalovog napadača Alexis Sancheza, kako bi ispunili želju Neymaru, koji je upravi postavio uslov kako bi prešao u PSG da dovedu Čileanca, izvještava Le Parisien. Klub iz Ligue 1 prodat će Edinsona Cavanija kako bi napravili mjesta za napadača Čilea, dok je Julian Draxler također jedan od igrača koji bi mogao napustiti klub upravo zbog potencijalnog golaska Sancheza.

>> Everton u siječnju dovodi nezadovoljnog igrača Barcelone

Fenerbahce razmišlja o kupovini svestranog nizozemskog reprezentativca Daley Blinda iz Manchester Unitedu, tvrdi Hurriyet, pozivajući se na izvore sa Talksporta. Blind je sposoban igrati u sredini terena, lijevom boku ali i u centru odbrane i uprkos tome on nema zagarantovano mjesto u prvoj postavi Uniteda.

[su_no1forfootball]

Cristiano Ronaldo želi da Real Madrid dovede Williama Carvalha iz Sportinga CP, javlja Don Balon. Carvalho – koji je, poput Ronalda, prošao kroz poznatu akademiju Sportinga. Carvalho je na ljeto bio povezivan sa transfero u West Ham ali je na kraju transfer propao.  No, Ronaldo je, kako se izvješćuje, potaknuo Realovog predsjednika Florentina Pereza da dovede reprezentativnog  kolegu iz Portugala, jer smatra kako bi se on odlično uklopio u Realovu filozofiju.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!