NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Rabiot ima tri ponude za nastavak karijere, velikani žele nizozemsku...

Transfer glasine: Rabiot ima tri ponude za nastavak karijere, velikani žele nizozemsku senzaciju, Arsenal i Tottenham u borbi za nogometaša iz Austrije

Mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Adrien Rabiot neuspješno je završio razgovore o mogućem produljenju ugovora sa Paris Saint-Germainom, tvrdi RMC Sport. Veznjak sada planira razmotriti ponude koje će dobiti u januaru a najviše šansi za njegov potpis imaju Arsenal, Tottenham i Barcelona.

ARSENAL UŠAO U UTRKU: Žele dovesti 19-godišnjeg čarobnjaka iz Austrije!

Londonski rivali Chelsea, Arsenal i Tottenham će započeti veliku borbu sa PSG-om oko nogometaša Feyenoorda Orkuna Kokcua, piše Daily Mail. 17-godišnji vezni igrač pruža fantastične partije u mladoj ekipi Feynoorda, a nedavno je priključen i prvom timu, ali bi  mogao napustiti momčad već u siječnju.

Arsenal, Tottenham, Everton i Southampton žele potpisati Hannesa Wolffa iz RB Salzburg, javlja Mirror. Austrijski veznjak kojeg stručnjaci porede s Christianom Eriksenom je predvodio svoju ekipu do trofeja Lige prvaka za mlade prije dvije godine a ove sezone igra zapaženu ulogu u prvom timu Salzburga te je privukao interes mnogih klubova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!