NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real i Barca u borbi za nogometaša Uniteda, City kupuje...

Transfer glasine: Real i Barca u borbi za nogometaša Uniteda, City kupuje u Barceloni, pet klubova zainteresovano za Goretzku

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United ostat će bez Daley Blinda koji je metra u zimskom transfer roku Barcelone i Real Madrida, navodi Daily Express. Nizozemski branič izgubio je mjesto u ekipi Jose Mourinha, a Barca ga želi dovesti kao zamjenu za Javier Mascherana koji se seli u Hebei China Fortune. U međuvremenu, Galaktikosi također vide u Blindu igrača koji bi mogao igrati zajedno sa Ramosem u središtu obrane.

>> ARSENAL SPREMA PONUDU: Arsene Wenger dovodi ‘novog Patrice Evru’

City i Pep Guardiola žele iz Barcelone da dovedu Samuela Umttita, piše Don Balon. Cityeva transfer meta Virgil van Dijk potpisao je za Liverpool za rekordan iznos, s toga u Cityu moraju tražiti alternative, a vjeruju da će ponuda od 60 miliona funti biti dovljna za njegov odlazak sa Nou Campa.

[su_bonus]

Liverpool ostaje u krugu od pet klubova koji su izrazili želju za potpisivanje igrača Schalkea Leona Goretzku, tvrdi njemačka publikacija Bild. Izvješće sugerira da Redsi imaju prednost pred ostalim zainteresiranim stranama, jer je bivši timski kolega Goretzke, Joel Matip igra na Anfieldu. Njemački reprezentativac nedavno je izjavio da će u siječnju donijeti odluku o svojoj budućnosti, a za njegove usluge još su zainteresovani Bayern, Barcelona, Manchester United i Juventus.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!