NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real doveo novo pojačanje, Juventus kupuje u Barceloni, Wenger odbio...

Transfer glasine: Real doveo novo pojačanje, Juventus kupuje u Barceloni, Wenger odbio klub iz Premier lige

Nešto manje od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Exequiel Palacios prvo je pojačanje Reala u januarskom transfer roku. Dvadesetogodišnji Argentinac će se pridružiti Realu iz River Plata nakon što je potpisao ugovor koji će ga zadržati u glavnom gradu Španjolske sve do 2024. godine. Očekuje se kako će se veznjak Gaalaktikose koštati nešto više od 20 milijuna eura.

SARRI GA OSOBNO KONTAKTIRAO: Chelsea dovodi zvijezdu iz Francuske!

Juventus bi mogao u januaru poslati ponudu za Arturo Vidala, nogometaša Barcelone, prtenosi Corriere dello Sport. Bivši veznjak Bianconera ove se godine pridružio Barci iz Bayern Munchena, ali se nije nametnuo treneru Valverdeu. Juventus je u potrazi za veznjakom nakon ozljede Emre Cana, a izbor je navodno pao na Čileanca.

Arsene Wenger odbio je ponudu za preuzimanje klupe Fulhama prije nego što je klub za trenera imenovao Claudio Ranieria, piše The Telegraph. Ekipa sa začelja Premier lige potvrdila je dolazak Ranieria nakon što je otkaz dobio Slaviša Jokanovića, ali su prije njega na klupi željeli vidjeti Francuza koji je odbio tu mogućnost.

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!