NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real dovodi velikog talenta iz Argentine, Bale se seli u...

Transfer glasine: Real dovodi velikog talenta iz Argentine, Bale se seli u Englesku, Juventus dovodi veliko pojačanje u odbrani

Nešto više od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Real Madrid postigao je usmeni ugovor s River Plateom za transfer Exequiela Palaciosa, a transfer bi trebao biti realizovan 2019. godine. Dvadesetogodišnji vezni igrač će potpisati petogodišnji ugovor na Santiago Bernabeu i koštat će Europskog prvaka 15 milijuna eura.

>> MOURINHO U PROBLEMIMA: Zvijezda Manchester Uniteda propušta sutrašnje gostovanje kod Juventusa!

Kako prenosi Don Balon, ​​napadač Gareth Bal  nalazi se na listi novih potencijalnih igrača Manchester Uniteda te bi sljedećeg ljeta mogao otiću u Englesku za dosta nižu cijenu od trenutne. Tržišna vrijednost Balea nedavno je pala i do kraja sezone mogla biiznositi oko 80 milijuna eura, a madridski dužnosnici spremni su priznati da su pogriješili kad su mislili da bi mogao popuniti prazninu u momčad koja je nastala nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus.

[su_bonus]

Juventus razmišlja o transferu defanzivca Ajaxa Matthijsa De Ligtaa, jer je Medhi Benatia izjavio kako želi napustiti klub, piše Tuttosport. De Ligt je povezan s brojnim klubovima iz cijele Europe, uključujući Manchester City i Barcelonu, ali čini se da Juventus također prati njegov razvoj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!