NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real kupuje veznjaka Citya, Nathan Ake na meti velikana, Karimu...

Transfer glasine: Real kupuje veznjaka Citya, Nathan Ake na meti velikana, Karimu Benzemi za nastavak karijere ne nedostaje ponuda

Nešto više od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultaata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Manchester City pridružio se lovu na nizozemskog braniča Nathan Akea, tvrdi Mirror. Tottenham i Manchester United također su pokazali interes za defanzivca, a Bournemouth je svjestan da nema šanse da ga zadrži u svojoj ekipi te su navodno postigli dogovor da će ga pustiti ali tek na kraju sezone.

>> ALTERNATIVA ZA HAZARDA: Zvijezda Cityja za 100 milijuna funti stiže u Real Madrid!

Karim Benzema napadač Real Madrida dobio je ponude od ekipa Tottenhama i Juventusa da napusti Španjolsku i pređe u njihov klub, tvrdi Don Balon. Međutim, bivši francuski reprezentativac morat će prihvatiti smanjenje plaće jer novi potencijalni klubovi nisu spremni plaćati ga onoliko koliko zarađuje trenutno na Santiago Bernabeu.

[su_bet365_100_bonus]

Pregovori Sterlinga i Citya oko produženja ugovora doživjeli su neuspjeh. Real Madrid je spreman iskoristiti tu priliku i poslati ponudu za Raheema Sterlinga, navodi Daily Express. Razgovori između Citya i reprezentativca Engleske su propali jer Sterling želi da se njegova trenutna plata od 100.000 sedmično poveća, a Real bi tako od naredne sezone na krilnim pozicijama mogao imati igrače koji sada igraju u Engleskoj – Hazarda i Sterlinga.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!