NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real Madrid i Monaco prave veliku razmjenu igrača, United želi...

Transfer glasine: Real Madrid i Monaco prave veliku razmjenu igrača, United želi veznjaka Bayerna, Lucas Vasquez i Rafinha napuštaju svoje klubove

Transfer glasine: Real Madrid i Monaco prave veliku razmjenu igrača, United želi veznjaka Bayerna, Lucas Vasquez i Rafinha napuštaju svoje klubove! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

transfer glasine

Real Madrid je ponudio Karima Benzemu kao dio transfera u kojem bi tinejdžerska senzacija Mbappe završio u Madridu, prenosi The Sun. Galaktikosi svim silama pokušavaju da dovedu Mbappea i spremni su da učine sve, p ačak i da se riješe svoje dugogodišnje devetke, Karima Benzeme. Monaco je do sada odbijao sve ponude za Mbappea, ali ova ponuda bi mogla i za njih biti veoma primamljiva.

>> FOTO: Evo kako će izgledati Barcelona sljedeće sezone

Manchester United u namjeri da napokon dovede igrača sredine terenea okrenuo veznjaku Bayerna, čileancu Arthuro Vidalu, prenosi Daily Star. Kako stvari stoje od dolaska Diera ili Matića u United neće biti ništa, te je Jose Mourinho ekspresno počeo tražiti nove potencijalne transfer  mete. Mourinho je Vidala pokušavao dovesti još kada je bio trener Real Madrida, a sada se nada da će uspijeti ubjediti čelnike Bayerna na transfer.

Liverpool i Arsenal su pokazali interesovanje za potpisivanje Realovog Lucasa Vasqueza, javlja portal Diario Madridista. Španski internacionalac želi da napusti Real jer je svjestan da u narednoj sezoni neće dobiti željenu minutažu, a kao glavni kandidati za njegovo dovođnje spominju se Liverpool i Arsenal, koji imaju dobra iskustva sa dovođenjem španjolaca u svoju ekipu. Roma je također pokazala interes, ali sumnjamo da se mogu izboriti za njega pored engleskih giganta.

[su_live_koeficijenti]

Arsenalu je ponuđena prilika da dovede Barceloninog vezistu Rafinhu, koji nije u planovima trenera Velvedra za narednu sezonu, prenosi Sky Sports. Dvadesetpetogodišnjak se trenutno oporavlja od povrede koljena, a Katalonci ga ne bi pustili ispod 30 miliona eura.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!