NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real Madrid pronašao golmana u Italiji, Valencia kupuje u Bayernu,...

Transfer glasine: Real Madrid pronašao golmana u Italiji, Valencia kupuje u Bayernu, Umtiti na meti velikana iz Engleske

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke od najzanimljivijih transfer glasina.

Transfer glasine

Real Madrid bacio je udicu na golmana Rome i reprezentacije Brazila Alissona, jer u klubu žele da imaju novog vratara pred početak sljedeće sezone, tvrdi Mundo Deportivo. 25-godišnjak je ove sezone igrao odlično u Serie A i navodno je privukao interes Liverpoola u januaru mjesecu. Međutim, Brazilac je zapao za oko ljudima iz Reala koji su pored njega dovođeni u vezu još s Davidom de Geom i Thibaut Courtoisom, ali izgleda da je Alisson najbliži Santiago Bernabeu.

>> Edin Džeko napokon progovorio o propalom transferu u Chelsea

Valencia razmišlja o slanju ponude za igrača Bayerna, brazlskog beka Rafinhe, javlja SuperDeporte. 32-godišnjak, koji je u Bayernu još od 2011. godine, na kraju sezone ostaje bez ugovora a Bavarci se još nisu odlučili da li će mu ponuditi produljenje. Međutim, on bi mogao uskoro dobiti ponudu iz Španjolske, budući da su Valenciji u potrazi za desnim bekom u njemu vidjeli idealnog igrača za klub.

[su_bonus]

Jose Mourinho se nada kako će ovog ljeta uspjeti dovesti Samuel Umtitia iz Barcelone, izvještava Don Balon. Barca je zaustavila pregovore oko novog ugovora s 24-godišnjim središnjim braničem i Manchester United se nada da će ga zbog toga uspjeti privući na Old Trafford s unosnom ponudom. Umtiti ima klauzulu od 60 milijuna eura u njegovu ugovoru, a Unitedu ne bi imali problema za finansiranje tog transfera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!