NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real pobjedio Barcu u utrci za jednog od najboljih braniča...

Transfer glasine: Real pobjedio Barcu u utrci za jednog od najboljih braniča u Španiji, Liverpool ponovo kupuje u Leipzigu, Arsenal pokazao interes za igrača Juventusa

Transfer glasine: Real pobjedio Barcu u utrci za jednog od najboljih braniča u Španiji, Liverpool ponovo kupuje u Leipzigu, Arsenal pokazao interes za igrača Juventusa! Ljetni transfer rok je završen, trošilo se najviše do sada. Rekordi, što se tiče visine obeštećenja padali su iz dana u dan. Odmah nakon završetka transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Aymeric Laporte će odbiti Barcelonu zbog transfera u Real Madrid, vrijednog 57 miliona funti, piše Don Balon.      23-godišnji odbrambeni igrač Atletich Bilbaoa postao je prioritetni cilj za Zinedine Zidane, jer izgleda Francuz želi da pojača svoju odbranuu januaru, s obzirom da u ekipi ima samo dva centralna braniča koja mogu odgovoriti zadatku, Ramosa i Varanea.

Transfer meta Liverpoola Timo Werner blizu je potpisivanja novog ugovora sa RB Leipzigom, javlja Mirror.
Šef Redsa Jurgen Klopp želi da pojača svoju ofanzivnu liniju te je označio njemačkog internacionalca kao glavnu transfermetu, iako je Real Madrid također pokazao interes za 21-godišnjaka. Werner je postigao 21 gol u Bundesligi prošle sezone u samo 28 mečeva, te je tako pomogao svom novom da swe direktno plasira u Ligu šampiona.

>> Iznenadit će te se kada saznate koji klubovi su željeli dovesti Buffona u prošlosti

Arsene Wenger će pokušati dovesti  bivšeg igrača Chelseaja, Juana Cuadrada. On će učiniti sve da Kolumbijca vratit u Premijer ligu iz Juventusa ako Alexis Sanchez napusti Arsenal, prema tvrdnji TMW.
Topnici već traže potencijalna pojačanja što se tiče napada, dok je i Mesut Ozil takođe ušao u poslednju godinu svog ugovora na Emirates stadionu, te bi od naredne sezone mogli gledati Arsenal u sasvim drugom sastavu.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!