NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real prodaje Ronalda, Harry Kane postaje drugi najskuplji nogometaš u...

Transfer glasine: Real prodaje Ronalda, Harry Kane postaje drugi najskuplji nogometaš u historiji, Barca kupuje veznjaka Monaca

U toku je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Prošlo je pola mjeseca od odvorenja nogometne pijace i klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Ćelnici Real Madrida saopštili su Cristianu Ronaldu da je slobodan pregovarati sa drugm klubovima ovog ljeta, javlja Eurosport. Blancosi planiraju rekonsturisati ​​svoje redove nakon veoma loše sezone i spremni su se odreći svoje najveće zvijezde. Petorostruki dobitnik Zlatne lopte, spominje se u kontekstu povrataka u Manchester United ili prelasku u Paris Saint-Germain.

>> Uprava Manchester Uniteda šokirana: Evo što Paul Pogba traži nakon dolaska Alexis Sancheza

Real Madrid je spreman učiniti Harryja Kanea drugim najskupljim nogometašom u historiji, piše The Sunday Times. Blancosi već neko vrijeme prate englesku reprezentativnu zvijezdu a navodno su spremni poslati 200 milijuna eura Tottenhamu u nastojanju da ga odvedu u Španjolsku.

[su_live_koeficijenti_v2]

Veznjak Monaca Thomas Lemar spreman je zanemariti interese Arsenala i Liverpoola nakon što je saznao za interes Barcelone za njegove usluge, tvrdi The Sunday People. Francuski reprezenativac povezan je s klubovima iz Premier lige još od prošlog ljeta, ali sada želi napraviti novo poglavlje u svojoj karijeri i to u La Ligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!