NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real spreman da proda sjajnog veznjaka Unitedu, Chelseajeva meta nogometaš...

Transfer glasine: Real spreman da proda sjajnog veznjaka Unitedu, Chelseajeva meta nogometaš Bayerna, Messi želi ovog igrača na Camp Nou

Zimski prijelazni rok otvoren je u većini liga prvog dana ove godine, veliki klubovi kao i uvijek ne žele da gube vrijeme, te su već krenuli u lov na željena pojačanja. Ovo su najzanimljivije transfer glasine uvodnih dana prijelaznog roka.

transfer glasine

Real Madrid je navodno dao zeleno svjetlo Toniju Kroosu za prelezak u Manchester United. Jose Mourinho očajnički treba pojačanje na ovoj poziciji, Nijemac je već bio na meti kluba sa Old Trafforda prije 3 godine, ali Louis Van Gaal je stavio veto na transfer nakon što je sjeo na klupu Uniteda.

Već se dugo piše kako bi Antonio Conte u Chelsea rado doveo Artura Vidala i tako obnovio vrlo dobru suradnju koju je imao s Čileancem dok ga je trenirao u Juventusu.

[su_no1forfootball]

Čilenska La Cuarta navodi kako je Talijan nedavno telefonskim putem pristupio Vidalu s namjerom da ga nagovori da pređe u Chelsea u ljetnom prijelaznom roku.

Conte je Vidala želio dovesti i proteklog ljeta, međutim Roman Abramovič odbio je kupiti Bayernovog veznjaka kojeg je njemački klub 2015. godine platio 38 mil. eura.

Conteova želja je također Celticov napadač Moussa Dembele, koji je i ranije povezivan sa klubom sa Stamford Bridgea. Italijanski stručnjak želi da ojača napadačku liniju, a na radaru su mu Monacov krilni napadač Thomas Lemar, te napadač Crvene Zvezde Richmond Boakye.

Iako Barcelona ulaže sve napore da dovede Coutinha iz Liverpoola, prema pisanju španjolskih medija, Lionel Messi zatražio je od čelnika kluba da dovedu još jednog igrača s Otoka.

U pitanju je fantastični Dele Alli iz Tottenhama, gdje je uz Christiana Eriksena i Harryja Kanea glavni igrač Spursa.

Prema Daily Expressu, na listi Barceloninih želja za narednu sezonu je Mesut Ozil, koji će poput Alexisa Sancheza i Wilsherea, biti slobodan igrač na ljeto.

Eden Hazard prema pisanjima Marce nije više meta Real Madrida. Zinedine Zidane je veliki poštovalac kvaliteta belgijskog krilnog napadača, ali na Santiago Bernabeu smatraju da nema potrebe da ga dovode, pošto imaju Marca Asensija u momčadi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!