NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Ronaldo nakon Juventusa karijeru nastavlja u ovom klubu, Real Madrid...

TRANSFER GLASINE: Ronaldo nakon Juventusa karijeru nastavlja u ovom klubu, Real Madrid kupuje u Manchesteru, Betis odbio velike ponude za sjajnog defanzivca

Ludilo na nogometnoj pijaci je i zvanično gotovo, ali većina evropskih klubova već pripreman teren za zimski ali i ljetni transfer rok. Ovo ljeto bilo je izrazito zanimljivo, desilo se nekoliko velikih transfera, englezi su po prvi put u historiji zavšili transfer rok ranije od ostalih a financijski fair play je tek ove godine uzeo maha i njegova prava svrha tek sada izlazi na vidjelo. Glasine o budućim transferima već su aktualne, a kako sada stvari stoji januar će biti vrlo zanimljiv.

David Beckham se nada da će Cristiana Ronalda dovesti u novu ekipu u MLS ligi, Inter Miami, tvrdi Daily Mail. Beckham u vlasništvu posjeduje nacedenu ekipu koja će se pridružiti MLS-u 2020., a bivši Engleski reprezentativac će biti u potrazi za potpisivanjem neke velike zvijezde kako bi privukao pozornost na aklub. Portugalska zvijezda, koja će napuniti 35 godina 2020 godine, nalazi se na vrhu Beckhamove liste želja.

>> AGENT OTKRIO: Evo zašto je Jorginho stigao u Chelsea, a ne u Manchester City!

Real Madrid prati napadača Manchester Cityja Brahima Diaaz, javlja Evening Standard. 19-godišnjak ulazi u posljednju godinu svog ugovora  odlučio je ostati u klubu i boriti se za minuta ove sezone, a ne otići na posudbu. Situaciju prati Real koji bi mogao dovesti Diaza besplatno.

[su_bet365_app]

Real Betis odbio je West Hamovu ponudu vrijednu od 12 milijuna do 15 milijuna eura za bhraniča Aissu Mandia ovog ljeta, piše ABC. 26-godišnjak postao je jedan od najvažnijih igrača Betisa jer može pokriti sve pozicije u zadnjoj liniji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!