NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ronaldo od Reala zatražio ovog igrača, Drinkwater odlučio napustiti Chelsea,...

Transfer glasine: Ronaldo od Reala zatražio ovog igrača, Drinkwater odlučio napustiti Chelsea, Asensio na kraju sezone ide u Englesku

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Cristiano Ronaldo lobira kod Florentina Péreza da potpiše Goncalo Guedesa iz Valencije ovog ljeta, tvrdi Don Balon. Ronaldo ne vjeruje da klub mora potpisati još jednog vrhunskog napadača, poput Harry Kanea ili Roberta Lewandowskog, jer vjeruje da on može sam predvoditi napad Reala. Umjesto toga, on želi da njegov mladi reprezentativni kolega dođe u klub kako bi pomogao u boljoj kreciji napada sljedeće sezone.

>> Fredi Bobić napao upravu Bavaraca: U Bayernu su kao i obično bili bez poštovanja

Iz West Hama su zainteresirani su za potpisivanje Chelseaovog veznog igrača Dannyja Drinkwatera, koji nije uspio pronaći startno mjesto od dolaska u Plavce iz Leicester Cityja, piše The Sun. U izvješću se tvrdi kako bi se bivšem veznom igraču Lisica u West Hamu mogao pridružiti Eduardo Macia, šef skaut službe sa kojim je Drinkwater u odličnim odnosima, što bi ga moglo potaknuti na transfer u West Ham.

[su_bonus]

U Real Madridu su zabrinuti zbog velikog zanimanja Chelseaja za Marka Asensia, kojeg Plavci svim silama žele dovesti u London, javlja Don Balon. Chelsea želi dopvesti Asensia u kloub zbog toga što je u odličnim odnosom sa Alvaro Moratom, kojem je potreban još jedan kreativac u veznom redu kako bi njegove golgeterske sposobnosti došle do izražaja. Morata, Asensio i Hazard bi u narednoj sezoni činili moćan trio, sa kojim bi Chelsea bio ponovo kandidat za titulu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!