NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Ronaldo pravi senzacionalan i neočekivan transfer, Liverpool dovodi dvojac iz...

TRANSFER GLASINE: Ronaldo pravi senzacionalan i neočekivan transfer, Liverpool dovodi dvojac iz Reala, Inter kupuje u Tottenhamu

Na Otoku je već počeo prije nekoliko dana, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje danas. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Cristiano Ronaldo mogao bi potpisati za Juventus ovog ljeta, navode izvješća iz Tuttosporta. Cristiano Ronaldo odbacio je priliku da ostane na Santiago Bernabeu, te je odbio ugovor vrijedan 31,5 milijuna eura. Paris Saint-Germain i Manchester United povezani su s peterostrukim dobitnikom “Ballon d’Ora” a u utrku se sada uključio i Juventus.

>> RONALDO PREPORUČIO IGRAČA REAL MADRIDU: Na Bernabeu stiže njegov suigrač iz reprezentacije!

Liverpoolu su zanimljiva dva nogometaša Real Madrida. Radi se naravno o Marco Asensiu koji je dugo vremena na radaru Redsa ali i o Lucasu Vazquezu, javlja Marca. Vazquez također ima ponude još iz Chelseaja, Arsenala i AC Milana a s obzirom da sva tri kluba neće nastupati u Ligi prvaka teško je očekivati odlazak u jedan od njih. Međutim, Vazquez je sretan u Real Madridu, gdje ima vrlo visoku oslobađajuću klauzulu.

[su_bonus]

Inter Milan je ponovo pokazao interes za Tottenhamovog veznjaka Moussu Dembelea, navodi Daily Mail. Dembeleu je ostalo još godinu dana ugovora sa Spursima, no londonski klubtraži za njega više od 23 milijuna funti a interes za Dembelea su pokazali još i neki klubovi iz Kine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!