NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ronaldo se vraća u Englesku ali ne u United, City...

Transfer glasine: Ronaldo se vraća u Englesku ali ne u United, City šalje ponudu od 150 miliona za igrača Chelseaja, Vidal na ljeto napušta Bayern

U toku je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Transfer rok je pri kraju, klubovi su potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo ovog ljeta želi napustiti Real i potpisati za Chelsea, javlja The Sun. Ronaldo želi otići sa Santiago Bernabeua nakon ove sezone, a Premier liga najvjerovatnija destinacija. Međutim, prelazak Alexisa Sanchez u Manchester Unitedu isključio je mogućnost povrataka Ronalda na Old Trafford. Upravo zbog toga, Chelsea želi iskoristiti tu priliku i dovesti portugalskog kapetana na Stamford Bridge.

>> Navijači Liverpoola napali ključnog igrača nakon poraza protiv West Broma: Želimo da ode!

Manchester City spreman je poslati iznenađujuću ponudu od 150 milijuna funti za igrača Chelseaja Eden Hazarda, tvrdi Sunday Mirror. Hazard je trenutačno zaustavio pregovore sa Chelseajem oko novog ugovora, a ako tako bude i na ljeto, City će se boriti sa Realom za njegov potpis. Iako je City odbio platiti veliki novac za Alexis Sanchez prije nego što se pridružio Manchester Unitedu, vjeruju da Hazard predstavlja veće pojačanje, pa je Pep Guardiola spreman ponuditi i veći ugovor.

[su_bonus]

Iz Bayern Munchena spremni su prodati Arturo Vidala ovog ljeta a Manchester United to želi iskoristiti i dovesti ga u svoje redove, izvijestio je Bild. Također, mediji prenose kako su i iz Chelseaja zainteresirani, jer Antonio Contežele ponovo surađivati sa Vidalom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!