NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Sarri želi ovog napadača u Chelseaju, Real dovodi veznjaka Tottenhama,...

TRANSFER GLASINE: Sarri želi ovog napadača u Chelseaju, Real dovodi veznjaka Tottenhama, West Ham kupuje defanzivca Barcelone

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

Transfer glasine

Interov napadač Mauro Icardi bit će ljetni transferni cilj Chelseaja, javlja Corriere dello Sport. Bivši menadžer Napolija Maurizio Sarri zamijenio je Antonio Contea na Stamford Bridgeu i već je počeo sastavljati popis potencijalnih pojačanja. Jedan od njegovih najviših prioriteta je  Icardi, a Plavci su spremni platiti njegovu klauzulu  od 110 milijuna funti kako bi ga doveli u klub.

>> GOTOVO JE – Manchester United u idućih 48 sati potpisuje kapitalca!

Tottenhamov veznjak Christian Eriksen najnovije je ime koje je dodano na popis želja Real Madrida, javlja Marca. Blancosi počinju planirati  život bez Luke Modrića, koji u rujnu navršava 33 godine, a Eriksen se smatra idealnom zamjenom za njega. Barcelona je također zainteresirana za Dansku zvijezdu, te su tako dva rivala potencijalno spremni da krenu u bitku kako bi osigurali njegov potpis.

[su_bet365_100_bonus]

West Ham je zainteresiran za defanzivca Barcelone Marlon Santosa kako bi pokušali poboljšati svoju obranu, piše Daily Mail. Središnji branič, koji je prošle sezone proveo na posudbi u Nici, ponuđen je londonskom klubu za 13 milijuna funti. West Ham želi pobijediti Nicu za potpis obrambenog igrača, a također spriječiti mogući interes supernika iz Premier lige Leicester Cityja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!