NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Thomas Lemar ide u Englesku ali ne u Liverpool, United...

Transfer glasine: Thomas Lemar ide u Englesku ali ne u Liverpool, United dovodi reprezentativca Grčke, Heynckes ostaje na klupi Bayerna?!

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Manchester City se priprema da pobjedi u utrci ekipe Liverpoola i Arsenala za dovođenje nogometaša Monaca Thomas Lemara, izvještava Telegraph. Redsi i Topnici se dovode u vezu sa Francuzom još od ljeta, a vjerojatno će se vratiti po njega nakon završetka sezone. Međutim, Pep Guardiola ostaje u lovu za igrača na krilnim pozicijama nakon neuspjelih pokušaja da dovede Alexis Sancheza i Riyad Mahreza.

>> Jurgen Klopp želi dovesti jednog od dva najbolja vezna igrača na svijetu

Manchester United u svoje redovi želi dovesti nogometaša Borussie Dortmunda i reprezentacije Grčke Sokratisa ovog ljeta javlja Mirror. U izvješću se navodi da su Crveni vragovi u potrazi za središnjim braničom te da su nekoliko puta pratili 29-godišnjeg grčkog internacionalca u posljednjih nekoliko tjedana. United je također zainteresiran za Tottenhamovog braniča Tobyja Alderweirelda, ali Sokratis se smatra lakšom metom.

[su_bonus]

Jupp Heynckes je predložio upravi da ostane na kraju sezone u Bayernu. “Mogu samo reći da ništa nije odlučeno, jer do sada nijednom nisam rekao da ću se povući na ljeto”, rekao je Heynckes novinarima u petak. “Uvijek sam se korektno odnosio na naš ugovor iz prošle godine koji je još uvijek validan.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!