NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Tottenham dovodi bivšeg igrača Uniteda, De Vrij napušta Lazio, Kroos...

Transfer glasine: Tottenham dovodi bivšeg igrača Uniteda, De Vrij napušta Lazio, Kroos se seli u Englesku

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Tottenham Hotspur će ove godine pokušati potpisati Wilfrieda Zaha iz Crystal Palacea, tvrdi The Mirror. Spursi već dugo pokazuju interes za nekadašnjeg mladog reprezentativca Engleske i nadaju se da će uvjeriti svoje gradske rivale na kraju sezone da mu dozvole transfer. Međutim, Chelsea i Manchester City navodno su također zainteresirani za njega.

>> Sukob Guardiole i trenera Wigana u tunelu, evo šta se zapravo dogodilo

Lazio je potvrdio da će Stefan de Vrij napustiti klub na kraju sezone nakon što nije uspio postići dogovor oko novog ugovora. Sportski direktor Igli Tare izjavio je kako je momčad Serie A “povukla prijedlog” i da će Nizozemac napustiti Lazio kada istekne njegov ugovor na ljeto. Nizozemski reprezentativac dovođen je u vezu s Manchester Unitedom i Liverpoolom u prethodnim transfer rokovima.

[su_bonus]

Manchester United je označio Tonija Kroosa veznjaka Real Madrida kao njihovu glavnu metu za ljetni transfer rok, javlja The Independent. Jose Mourinho je priznao da će tražiti na tržištu novog veznjaka, jer se Michael Carrick pripremio za odlazak u mirovinu. Kroos se smatra idealnim kandidatom za ispunjavanje te uloge, a već dugo vremena je na meti kluba sa Old Trafforda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!