NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Trippier ide u Španiju u transferu vrijednom 50 miliona funti,...

TRANSFER GLASINE: Trippier ide u Španiju u transferu vrijednom 50 miliona funti, Chelsea dovodi bivšeg reprezentativca Engleske, Henry preuzima klub iz Premier lige

Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

transfer glasine

Tottenham će razmotriti ponudu od 50 milijuna funti od Real Madrida za desnnog beka Kierana Trippiera, objavljuje The Sun. Trippier je dramatično povećao svoju cijenu nakon sjajnog nastupa naSvjetskom prvenstvu za Englesku i postao je meta najboljih klubova u Engleskoj i inozemstvu.

>> STIGLA TREĆA PONUDA BARCELONE OD 55 MILIJUNA FUNTI: Zvijezda Chelseaja očajnički želi napraviti ovaj transfer!

Chelsea procjenjuje da će za iznos od 5 milijuna funti u klub uspjeti dovesti vratara Manchester Citya , Joea Harta koji bi u klub stigao kao zamjena za Thibaut Courtoisa, objavljuje The Sun. Hart iza sebe ima dvije slabe sezonu prvo u Torinu a zatim u West Hamu, gdje je proveo na posudbama.

[su_bet365_100bonus]

Thierry Henry se nalazi vrlo blizu potpisu ugovora sa Aston Villom kako bi zamijenio Stevea Brucea ukoliko se čelnici kluba odluče da mu uruče otkaz, navodi Daily Mail. Novi vlasnici Ville spremni su ubrizgati veliki novac u klub i odlučuju o tome hoće li sa sobom u klub dovesti novog menadžera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!