NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: United će potrošiti preko 200 milijuna, gazda PSG-a dovodi veliko...

TRANSFER GLASINE: United će potrošiti preko 200 milijuna, gazda PSG-a dovodi veliko pojačanje

Europska nogometna prvenstva se polako bliže kraju, te klubovi polako već kuju planove za ljetni prelazni rok. Transfer glasine zauzimaju sve više prostora u medijima, a izdvojili smo neke od najinteresantnijih.

transfer glasine

Manchester United sprema ponudu od 59 milijuna eura za Ousmanea Dembelea, nadu Borussije iz Dortmunda. 19-godišnjak je već od prošle godine na radaru Chelseaja i Arsenala, ali “Crveni vragovi” su najuporniji u namjeri da dovedu mladog napadača u svoje redove.

Milan je obnovio interesovanje za Chelseajovog veznjaka Cesca Fabregasa, te će pokušati da dovedu ga na ljeto. Španjolac ima još dvije godine do isteka ugovora na Stamford Bridgeu, ali već neko vrijeme se spekuliše o njegovom odlasku, a rossoneri imaju dovoljno novca za realizaciju takvog transfera, nakon promjene vlasništva.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi će lično preuzeti brigu o transferu Alexisa Sancheza iz Arsenala ovog ljeta, izvještava L’Equipe. Katarski vlasnik ne želi ništa da prepusti slučaju, ranije je vodio glavnu riječ u pregovorima sa Angelom Di Mariom i Julianom Draxlerom, pa se očekuje da i ovaj put preuzme stvar u svoje ruke.

Manchester United priprema ponudu od nevjerovatnih 148 milijuna eura za Atleticov dvojac, Antoinea Griezmanna i Jana Oblaka na ljeto, prema Daily Staru. Jose Mourinho je već ranije označio Griezmanna kao glavnu metu, ali takođe želi da dovede i Oblaka na Old Trafford. S obzirom na to da je Real Madrid već od ranije “bacio udicu” na De Geu, Mourinho ima u vidu njegovu potencijalnu zamjenu.

>>Analiza: Barcelona v Juventus, četvrtfinale Lige prvaka

>>Antonio Conte smatra da je on jedini krivac za poraz protiv Uniteda

Arsenal sprema senzacionalnu ponudu za Realovog Karima Benzemu, te bi ga u slučaju prelaska na Emirates učinili najplaćenijim igračem u Premier ligi, nedjeljnom plaćom od čak 354 tisuće eura, što je duplo više nego što trenutno zarađuje na Santiago Bernabeu.

Inter namjerava da ponudi 70 milijuna eura za Monacovog supertalenta Kyliana Mbappea. Nerazzurri su impresionirani učinkom tinejdžera u ovoj sezoni i vide ga kao savršenog partnera njihovom golgeteru Mauru Icardiju.

 

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!