NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United i City kupuju defanzivca Leicestera, Skriniar napušta Inter, Florenzi...

Transfer glasine: United i City kupuju defanzivca Leicestera, Skriniar napušta Inter, Florenzi na meti evropskih velikana

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke od najzanimljivijih transfer glasina.

Transfer glasine

Rivali iz Manchestera United i City krenuli su u borbu za igrača Leicester Citya, središnjeg braniča Harry Maguirea ovog ljeta, navodi Daily Star. 24-godišnjak se prošlog ljeta pridružio Lisicama iz Hull Citya za 17 milijuna funti, koje sada traže 50 milijuna funti za reprezentativca Engleske i jednog od glavnih igrača Leicestera.

>> Liverpool dovodi veliko pojačanje u ljetnom prijelaznom roku

Inter je ovo ljeto odlučio prodati najboljeg defanzivca u klubu Milana Skriniara u pokušaju da izbalansiraju poslovanje zbog velikih dugova kluba, izvještava Mundo Deportivo. 22-godišnjak je impresionirao sve sa njegovim nastupima u Seriji A ove sezone, a mediji su izvijestili da su Barcelona, Real Madrid, Manchester United i Manchester City zainteresirani za usluge ovog reprezentativca Slovačke.

[su_bonus]

Barcelona i Manchester United se nalaze među klubovima koji prate situaciju oko statusa Rominog kapitena Alessandra Florenzija, javlja Corriere dello Sport pozivajući se na izvore iz Football Italie. Florenzi je ušao u posljednjih 18 mjeseci svog ugovora, a u Romi se nadaju da će uspjeti zadržati reprzentativca Italije novim, poboljšanim ugovorom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!