NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United dovodi velikog talenta za 40 miliona eura, Balloteli izabrao...

Transfer glasine: United dovodi velikog talenta za 40 miliona eura, Balloteli izabrao novi klub, Juve dovodi nogometaša Tottenhama

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United se pridružio velikom broju klubova koji prate Watfordovog nogometaša Richarlisona, navodi Sky Sports News. Richarlison se tek pridružio Watfordu prošlog ljeta, ali brazilac je imao brzo uticaj u Premier ligi i navodi se kako bi uskoro mogao promjeniti klub. Za njega su također zainteresirani i Arsenal, Chelsea, Everton, Monaco i Paris Saint-Germain, a Watford bi ga mogao prodati za 40 milijuna funti.

>> Trener Rome otkrio šta je rekao svojim igračima u svlačionici

D.C. United je kontaktirao agenta Mario Balotellija Mina Raiolu kako bi pokazali svoj interes za potpisivanje napadača Nice, navodi Sports Illustrated. Na kraju sezone, Balotelli ostaje bez ugovora u Nici, a Italijana se očekuje da će napustiti Nicu na kraju sezone. Glasine prenose kako će D.C. Unitedov većinski vlasnik Erick Thohir prodati svoj udio u klubu, te da će Balotelli biti želja novih vlasnika kluba kako bi podigao renome kluba.

[su_champions_league]

Juventus prati situaciju oko Mousa Dembelea iz Tottenhama, prenosi Evening Standard. Ugovor ovom 30-godišnjaku istječe krajem iduće sezone, a momčad Serie A ga želi dovesti nakon impresivnih partija u Ligi prvaka i Premier ligi ove sezone. Rekli bi smo da je Dembele tip igrača za Juventus te da je transfer vrlo moguć.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!