NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United dovodi veznjaka iz Boredauxa, velikani sa Otoka zainteresovani za...

Transfer glasine: United dovodi veznjaka iz Boredauxa, velikani sa Otoka zainteresovani za igrača Basela, Mirallas napušta Everton

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Šef Manchester Uniteda Jose Mourinho želi potpisati ofanzivnog veznog igrača u zimskom  transfer roku, izvještava Manchester Evening News. Mourinho na ljeto nije uspio osigurati sve svoje željene mete, a na izgleda da je već sada pronašao novo pojačanje. Brazilski veznjak Malcom je njegov glavni cilj jer želi poboljšati konkurenciju u vezi, iako je Bordeaux inzistirao da veznjaka neće pustiti u siječnju. Pulisic i Julian Weigl također su mete Mourinha jer  na Old Trafford želi dovesti mlade igrače koji će postati nosioci ovog kluba.

>> Hazard imenovao igrača koji će naslijediti Messija i Ronalda

Liverpool je zainteresiran za potpisivanje braniča Basela Manuel Akanjia na kraju sezone, javlja  The Independent. Švicarski reprezentativac impresionirao je sve nastupima u Ligi prvaka u Baselu ove sezone, a Borussia Dortmund također je pokazala interes za 22-godišnjaka već u januaru. Međutim, Basel ne želi izgubiti Akanjija pred dvobojom sa Manchester Cityjem, te tako daju Liverpoolu bolje šanse da postigne dogovor za ovog defanzivca.

[su_bonus]

Evertonov krilni napadač Kevin Mirallas na meti je bivših klubova Olympiacosa i Galatasaraya u u zimskom transfer roku, izvijestio je Liverpool Echo. Mirallas želi napustiti klub jer nije u planovima novog trenera Sam Allardyce te je Belgijanac zabrinut da bi mogao ostati bez nastupa na Svjetskom prvenstvu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!