NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United dovodi zvijezdu Napolija, Tottenham troši 50 miliona funti na...

Transfer glasine: United dovodi zvijezdu Napolija, Tottenham troši 50 miliona funti na defanzivca, Pastore se seli u Premier ligu

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United je spreman poslati ponudu od 30 milijuna eura za defanzivca Napolija Faouzi Ghoulama, javljaRMC Sportu. Očekuje se da će Jose Mourinho potpisati novog lijevog beka na ljeto a želja mu je Ghoulam, koji se trenutno oporavlja od ozljede koljena. Chelsea i Manchester City prethodno su bili zainteresirani za alžirskog reprezentativca, koji je pod ugovorom u Napulju do 2022. godine.

>> Zidane odgovorio čiji je gol ljepši – njegov volej ili Cristianove makazice

Nedavno se pojavila vijest kako Liverpool u svoje redove želi dovesti Javier Pastorea koji je potakao sumnju u njegovu budućnost u Paris Saint-Germainu – otkrivajući kako će odluka o njegovoj budućnosti biti odložena do ljeta, navodi se u izvješću The Suna. Argentinac je ove sezone upisao samo devet startova za lidere Ligue 1.

[su_champions_league]

Tottenham je spreman poslati ponudu od 50 milijuna funti za Ajaxovog braniča Matthijs de Ligta na ljeto, tvrdi Daily London. De Ligt je jedan od najvećih talenata u svjetskom nogometu i već je privukao zanimanje od Spursovih lokalnih rivala Arsenal, kao i Barcelone. No, zbog upitne budućnosti Tobya Alderweirelda, Spurs bi mogli dovesti Nizozemca te ga udružiti sa bivšim suigračem Davisom Sanchezom na kraju sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!