NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United i Chelsea žele nogometaša Rome, Liverpool dovodi veliko pojačanje...

Transfer glasine: United i Chelsea žele nogometaša Rome, Liverpool dovodi veliko pojačanje u vezni red, Malcom sve dogovorio sa novim klubom

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United i Chelsea su dva nova kluba koja su se uključila u borbu kako bi potpisali Alissona jer postoji mogućnost da oba kluba izgube svog vratara ovog ljeta, piše Mirror. Vratari obje momčadi David de Gea i Thibaut Courtois u prošlosti a i sada su dovođeni u vezu s Real Madridom, te bi ekipe iz Premier lige zamjenu mogli pronaći u Romi.

>> Zvijezda iz Serije A potvrdila: “Volio bi igrati za Manchester United, jer su oduvijek bili moj omiljeni tim”

Vezni nogometaš Napolia, Jorginho označen je kao glavni cilj Liverpoola za transfer rok na ljeto, javlja The Times. Jurgen Klopp vjeruje da će 26-godišnjak biti idealan igrač na poziciji “broj 6” za Redse, ali se suočava s konkurencijom za talijanskog reprezentativca s nekoliko najvećih europskih klubova koji su također pokazali interes.

[su_bonus]

Bayern München je započeo  razgovore s predstavnicima Bordeauxove zvijezde Malcoma, javlja Sport Bild. Nijemci su kontaktirali Brazilca prije nekoliko tjedana i počeli su pregovarati o uvjetima petogodišnjeg ugovora, koje je Malcom navodno prihvatio. Arsenal i Tottenham također su bili povezani s dvadesetogodišnjom brazilskom enzacijom, čija je vrijednost procijenjena na 52 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!