NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United poslao ponudu za veznjaka Reala, Coutinho odbio ponudu velikog...

Transfer glasine: United poslao ponudu za veznjaka Reala, Coutinho odbio ponudu velikog kluba, West Ham već pronašao zamjenu za Bilića

Transfer glasine: United poslao ponudu za veznjaka Reala, Coutinho odbio ponudu velikog kluba, West Ham već pronašao zamjenu za Bilića! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United navodno je već poslao ponudu za veznog igrača Real Madrida, Casemira, piše Diario Gol.
Brazilac, čiji ugovor u španjolskom glavnom gradu istječe 2021. godine, također je meta Paris Saint-Germaina, iako je Unitedov šef Jose Mourinho odlučio dovesti ga na Old Trafford već u januaru, a Zidane ne bi imao ništa protiv da oslobodi mjesto u timu za mlađe igrače.

>> Fabregas na izlaznim vratima Stamford Bridgea: Conte već pronašao i poslao ponudu od 71 milijun funti za njegovu zamjenu

Liverpoolov veznjak, Philippe Coutinho odbio je priliku pridružiti se Paris Saint-Germainu u januaru, navodi Sport.
Brazilski predstavnici sastali su se u ponedjeljak u Londonu s sportskim direktorom PSG-a Anterom Henriqueom kako bi razgovarali o potencijalnom transferu.  Zbog želje Coutinha da obuče dres Barcelone, pregovori su propali a Coutinho je spreman pričekati do ljeta da se prebaci na Camp Nou.

[su_bonus]

S obzirom na neizvjesnu budućnost Slavena Bilića u West Hamu, klub je povezan s brojnim kandidatima koji bi zamjenili hrvatskog trenera.
Mirror tvrdi da je bivši šef Manchester Citya Roberto Mancini, trenutno trener ruskog Zenit St. Petersburg, prvi favorit uprave West Hama da zamijeni Bilića, a Express tvrdi da je David Wagner iz Huddersfield Towna takođe jedan od trenera koji se našao na tom popisu. Još jedan bivši trener Citya, Manuel Pellegrini, dovodio se u vezu sa West Hamom, ali teško je vjerovati kako će on napustiti Kinu i odreći se velikog novca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!