NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United pronašao zamjenu za Mkhitaryana, Valencia kupuje u Arsenalu, Barcelona...

Transfer glasine: United pronašao zamjenu za Mkhitaryana, Valencia kupuje u Arsenalu, Barcelona poslala ponudu za igrača Uniteda

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Jose Mourinho je spreman odreći se Henrikha Mkhitaryana u ljeto kako bi napravio mjesta za igrača Arsenala, Mesuta Ozila, izvještava The Daily Mirror. Reprezentativac Armenije u podređenom je položaju na Old Traffordu i nije se pojavio u ekipi Josea Mourinha od novembra. I šef Manchester Uniteda sada je spreman prodati bivšu zvijezdu Dortmunda i zamijeniti ga Ozilom, čiji ugovor s Topnicima istječe 2018. godine.

>> Nevjerojatan odgovor Diego Maradone na Ronaldovu izjavu o najboljem igraču u povijesti nogometa

Tim koji se bori za titulu u La Ligi, Valencia, su među timovima koji su zainteresovani za dovođenje igrača Arsenala, Theo Walcott, izvještava El Gol Digital. Engleski reprezentativac je također povezivan s Newcastleom i Westom Hamom nakon što je ove sezone izgubio mjesto u ekipi Arsen Wengere, te nije nastupio ni u jednom susretu u Premier ligi ove sezone.

[su_bonus]

Barcelona je pokazala veliki interes za svestranog branitelja Manchester Uniteda Daley Blinda, tvrdi Marca. Katalanski divovi također na radaru imaju još jednog nizozemskog reprezentativca, Stefana de Vrija iz Lazija, jer nastoje pojačati svoju odbrambenu liniju sa kojom su imali mnogo problema kako u prošlosti tako i ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!