NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United se raspituje za igrača Reala, Yaya Toure napušta City,...

Transfer glasine: United se raspituje za igrača Reala, Yaya Toure napušta City, evropski giganti žele napadača Evertona

Transfer glasine: United se raspituje za igrača Reala, Yaya Toure napušta City, evropski giganti žele napadača Evertona! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United re raspituje o eventualnom transfer Casemira iz Real Madrida, javlja Don Balon.
Jose Mourinho je spreman osigurati brazilskom veznjaku sličnu plaću kao što ima i Paul Pogba, iako se Casemiro čini da će ostati u Bernabeu, jer je već ranije odbio PSG, te mu je prioritet igranje za kraljevski klub.

Yaya Toure bi mogao na kraju sezone napustiti redove Manchestre Citya te se pridružiti ekipi koja se takmiči MLS ligi, New Yorku, javlja Daily Star. Vezni igrač iz Obale Slonovače smatra se potencijalnom zamjenom za Andreu Pirlu u Sjedinjenim Državama, te bi tako mogao prekinuti sedmogodišnju saradnju sa Građanima, u kojima ove sezone ne dobija mnogo prostora za igru.

>> Mourinho spreman ponuditi ogroman novac za ključnog igrača Real Madrida

Igrač koji je u vlasništvu Evertona, Henry Onyekurua meta je Atletico Madrida i Juventusa, izvješćava Mirror.
Dvadesetogodišnjak, koji je trenutačno na posudbi u Anderlechtu, stigao je u Everton za 7 milijuna funti, ali je odmah poslan na posudbu zbog toga što na Otkoku nije mogao da dobije rednu dozvolu. Onyekuru je stigao u Belgiju ovog ljeta, a tamo je igrajući za Anderlecht već postigao šest golova u devet nastupa, te je tako privukao pozornost najvećih evropskih klubova. On bi trenutno dobro došao i ekipi Evertona koja ove sezone ima mnogo problema sa realizacijom.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!